Despre Robert Cernagor

Cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, a ajutat numeroase afaceri în poziționare, creșterea vânzărilor, îmbunătățirea relațiilor cu clienții și atingea obiectivelor propuse.

Expertiza pe care o are în brand positioning se datorează experienței, studiului, cunoștințelor precum și înțelegerii profunde a tendințelor și tehnicilor din domeniu. Folosește aceaste cunoștințe pentru a oferi clienților cele mai eficiente și inovatoare soluții in poziționarea de brand.

Indiferent dacă doriți să lansați un produs nou, să creșteți notorietatea brandului sau vânzările, ședințele sale de consultanța vă pot ajuta în atingerea propriilor dvs. obiective.

Se focusează pe start-up-uri, societăți de dimensiuni mici și medii pe care le ajută in definirea brand positioning. A lucrat la o gamă largă de proiecte, de la campanii B2C, B2B, comerț electronic precum și generarea de lead-uri.

Este pasionat de ceea ce face și este dedicat  clienților săi pe care îi ajut să reușească. Lucreză în strânsă colaborare cu fiecare client pentru a înțelege nevoile și obiectivele sale unice, personalizând abordarea pentru a satisface aceste cerințe.

Indiferent de motivul pentru care ai ajuns să accesezi această pagină, dacă vrei să intri în contact cu el, ai la dispoziție următoarele modalități:

– utilizarea adresei de email robert@marketingeficace.ro;
– pe facebook Brand Positioning România ( https://www.facebook.com/groups/186677412108937/)

Ai întrebari despre Brand Positioning?

Dacă ai întrebari despre modalități prin care poți crește numarul de clienți sau vânzarile în activitatea pe care o desfașori, îmi poți scrie un e-mail sau sa îmi poți lăsa un comentariu pe blog unde îți voi răspunde (gratuit) in limita timpului disponibil;